Lansare Proiect Network for young refugees. Looking beyond the label!

1509
0
SHARE

ASOCIATIA PRO REFUGIU deruleaza in perioada 15 septembrie-15 decembrie 2011 proiectul “Network for young refugees. Looking beyond the label! cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune –sub-actiunea 1.2. Initiative ale tinerilor.

Scopul proiectului il constituie realizarea unui forum on-line pentru tinerii refugiati astfel incat acestia sa isi poata impartasi experientele privind procesul de integrare in societatea romaneasca si de asemenea sa obtina o serie de informatii educationale, sociale, juridice necesare integrarii lor.

Contextul care a determinat realizarea acestui proiect l-a reprezentat problemele de integrare cu care tinerii refugiati se confrunta dupa obtinerea formei de protectie in Romania.

Obiectivele proiectului:

1. Sprijinirea integrarii tinerilor refugiati in Romania

2. Imbunatatirea accesului la informatie in beneficiul grupului tinta

3. Facilitarea posibilitatii ca tinerii refugiati sa isi faca cunoscute problemele cu care se confrunta pe parcursul procesului de integrare

4. Cresterea gradului de constientizare din partea comunitatii cu privire la dificultatile pe care grupul tinta le intampina

Principalele activitati ce vor fi derulate in cadrul proiectului:

  • Intalnire cu tinerii refugiati la Bucuresti
  • Crearea forum-ului on-line  pentru tinerii refugiati
  • Organizarea a 5 sesiuni de training pentru tinerii refugiati
  • Activitati de evaluare a proiectului si raportare
  • Activitati de diseminare suplimentara si exploatare a rezultatelor in alte 4 orase din tara (Timisoara, Galati, Radauti si Somcuta Mare)

Pentru informatii suplimentare puteti contacta persoana responsabila de proiect:

Berbec Silvia Antoaneta – Manager de proiect

Telefon: 0743687089

E-mail: berbecsilvia@prorefugiu.org

 


***

Acest proiect este finanţat cu susţinere din partea Comisiei Europene. Această comunicare reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informaţiei pe care o  conţine.

Ajuta-ne sa ne facem cunoscuti:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

20 − 7 =

*