RAPORT. DREPTURILE VICTIMELOR INFRACTIUNILOR. INSTITUTII SI ORGANIZATII COMPETENTE DIN ROMANIA, BULGARIA, GERMANIA, SUEDIA

553
0
SHARE

 Raportul a fost elaborat în cadrul proiectului Pro Victims Justice through an Enhanced Rights Protection and Stakeholders Cooperation implementat cu sprijinul financiar al Programului Justiție al Uniunii Europene. Proiectul este coordonat de Asociația Pro Refugiu în parteneriat cu Center for the Study of Democracy Bulgaria, Scandinavian Human Rights Lawyers Suedia, Crime Prevention Council of Lower Saxony Germania, Uniunea Națională a Barourilor din România.

Raportul reprezintă o prezentare de ansamblu a celor mai relevante instituții și organizații din România, Bulgaria, Germania și Suedia, cu atribuții în protecția drepturilor victimelor, accesul la justiție, pedepsirea autorilor și serviciile de asistență pentru victime. Raportul se concentrează asupra institutiilor si organizatiilor relevante cu competențe asupra mai multor tipuri de victime, în funcție de particularitățile fiecărei țară.

Survey Report

Ajuta-ne sa ne facem cunoscuti:

NO COMMENTS